Channel TPs

Tring Sport News New Frequency on Eutelsat 16A

Tring Sport News New Frequency on Eutelsat 16A

Tring Sport është pjesë e platformës digjitale tokësore dhe satelitore Tring. Në vitin 2010 lindën 4 kanale sportive me pikësynim transmetimin e evenimenteve sportive në platformën ekzistuese Tring. Prej 2015-ës Tring Sport transmeton në 5 kanale vetëm në kualitetin HD bashkangjitur këtu dhe dy kanalin e gjigandit europian francez Motors TV.

Kanalet transmetojnë një gamë të sporteve të ndryshme të tilla si UEFA Champions League, Primeiera League (Kampionati Portugez i futbollit), Serie A, SPFL Championship (Kampionati Skocez i futobllit), Super Toto Lig (Kampionati Turk i futbollit),dhe Albanian Gladiator Championship.

Shumica e eventeve sportive transmetohen në formatin Full HD.

Kanalet Tring Sport është në dispozicion në Eutelsat 16A (16.0E), së bashku me kanalet e tjera të Tring TV. Tring Sport News HD – Transmeton ndeshje dhe programin e Tring Sport News me informacionet dhe të rejat më të fundit nga bota e sportit.
Tring Sport 1 HD – Transmeton ndeshje LIVE dhe ritransmetim të ndeshjeve të kaluara.
Tring Sport 2 HD – Transmeton ndeshje LIVE dhe ritransmetim të ndeshjeve te kaluara.
Tring Sport 3 HD – Transmeton vetëm evente LIVE.
Tring Sport 4 HD – Transmeton vetëm evente LIVE.

Eventet sportive

Futboll

UEFA Champions League 2015/2024 (Shqipëri)
UEFA Youth League 2019/2024 (Shqipëri)
UEFA Super Cup 2015/2024 (Shqiperi)
Serie A 2021/2024 (Shqiperi)
Primeira League (Superliga Portugeze) 2018/2023 (Shqipëri + Kosovë)
SPFL Super League (Superliga Skoceze) 2018/2022 (Shqipëri + Kosovë)
SporTOTO SuperLig (Superliga Turke) 2018/2022 (Shqipëri)

Tring Sport News
Eutelsat 16A 16.0° East
11427 – Vertical – 27500 5/6

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button